2lingmol.punt.nl
Maandag 16 april.

Hoera!!!!! Hij is weer thuis. Het was  nog even spannend, maar gelukkig mochten we hem meenemen. Vanochtend heeft de uroloog bij hem gekeken en was tevreden. Ze wilde met Edwin afspreken dat Daniël dinsdag naar huis mocht. Edwin heeft toen gevraagd wat er op tegen is om hem vandaag mee te nemen. Eigenlijk niets, dus toch vandaag. Opnieuw ging het darmspoelen in de ochtend niet zo goed, dus heeft Edwin de hulp ingeroepen van de darmspoelverpleegkundige. Het lukte haar ook niet goed. Dit was voor haar een reden om opnieuw met de uroloog te overleggen of het wel verstandig is om hem vandaag naar huis te laten gaan. In het kort komt het hierop neer: Het is geen belemmering, dus ga maar naar huis. Dit is dus de korte versie. In de lange versie komt het erop neer dat we pas om 17.00 uur in de auto stapten met z'n drieën.

De autorit viel voor Daniël toch tegen. Hij zakte steeds verder opzij en werd steeds bleker. Natuurlijk is om 17.00 uur de ring Groningen helemaal vol met auto's. Tegen de tijd dat we onze straat inreden werd hij alweer iets vrolijker. Gelukkig waren we thuis voordat Esther naar de voetbaltraining moest, want ze hadden zich er allebei op verheugd om elkaar weer te zien. Samen met oma hebben Esther en Naomi een welkom-thuis-taart gemaakt en het huis versiert.

Vanavond hebben we met Daniël samen weer stamppot gegeten aan tafel. Tjonge, wat kun je mij toch makkelijk blij maken. Dat zijn van die vanzelfsprekende dingen die nu ineens heel bijzonder zijn. De eerste verzorgingsronde thuis hebben Edwin en ik ons prima mee gered. Morgen zien we wel weer verder. We zijn weer compleet.

Iedereen heel erg bedankt voor alle kaartjes, cadeautjes, reacties, telefoontjes, bemoedigende woorden enz. enz. Soms lijkt een kaartje maar iets kleins, maar voor een klein ventje in een ziekenhuisbed is de post het lichtpuntje van de dag. Zelfs de dag na de operatie toen hij zich zo beroerd voelde dat hij niks kon, wilde hij wel zelf de post openmaken. Dank jullie wel allemaal.

Reacties

Cuny Prins op 17-04-2018 08:33

Wat fijn dat Daniel thuis is. Hopelijk verloopt alles goed thuis. 

En kan hij ook genieten van de gewone dingen thuis.

Ik kom gauw even aan. Groet van Cuny

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom
Deze weblog is bedoeld voor familie, vrienden en andere geïnteresseerden, om
op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van onze kids.
Wij zullen ons best doen de log zo goed mogelijk bij te houden.
Vergeet niet je e-mailadres achter te laten bij de e-mailallert, zo krijg je elke keer een berichtje op je mail als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn. Kijk ook eens in het fotoalbum, voor een foto van onze ukkies.
 
Groetjes Edwin & Gerda.
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl